Tule mukaan!

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia soittajia!

Välillä haemme myös täsmähakuna tiettyjen instrumenttien taitajia. Ilmoitamme näistä hauista myös Facebook- ja Instagram-sivuillamme.

Juuri nyt kaipaamme erityisesti lyömäsoittajia!

EPOn soittajia yhdistää halu kehittyä soittoharrastuksessaan. Suurella osalla meistä on useiden vuosien, jopa vuosikymmenten harrastustausta, ja valtaosa meistä on hankkinut soittotaidon perusteet musiikkiopistossa.

Meille mahtuvat kuitenkin mukaan kaikenikäiset ja kaikenlaiset soittajat. Tällä hetkellä soittajiemme ikähaitari on laaja, noin 20 vuotiaasta eläkeläisiin saakka. Mukana on soittajia, jotka ovat palanneet harrastuksensa pariin useamman vuoden  tauon jälkeen tai soittaneet jatkuvasti,  eläkkeellä olevia ammattilaisia… Tervetuloa, oli ikäsi tai historiasi soittajana mikä tahansa! 

Espoon puhallinorkesteri - soittajat
Espoon puhallinorkesteri - orkesteri esitys ja soittajat

EPOn riveissä pääset halutessasi myös sooloilemaan

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta orkesterisoitosta ja halua sitoutua yhteiseen harrastukseen. Viikkoharjoitukset pidetään tiistaisin kello 18.45–21.15 Espoon Karakalliossa sijaitsevassa Karatalossa.

EPOn riveissä pääset halutessasi myös sooloilemaan, sillä konserteissamme solisteina toimivat usein omat jäsenemme. Joukossamme pääset kehittymään oman instrumenttisi parissa, sillä soitettavaa riittää eri tasoisille soittajille eri stemmojen muodossa.

Järjestämme uusille soittajille  tapaamisen, jossa he antavat lyhyen soittonöytteen.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä puheenjohtajaamme tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeen kautta

Kapellimestari

Espoon puhallinorkesteri (EPO) on noin 35-40 soittajan sinfoninen puhallinorkesteri. Orkesterin soittajat ovat kokeneita musiikin harrastajia. Ohjelmisto on monipuolista puhallinorkesteriohjelmistoa painottuen klassiseen musiikkiin. Järjestämme säännöllisesti omia konsertteja sekä esiinnymme erilaisissa tilaisuuksissa. Harjoittelemme syksystä kevääseen viikoittain tiistai-iltaisin yhteisharjoituksessa, jonka lisäksi sektiot järjestävät omia harjoituksiaan. Kokoonnumme pari kertaa vuodessa omille viikonloppuharjoitusleirille. Puhallinorkesterin toimintaa ylläpitää Espoon puhallinorkesteriyhdistys ry.
 
Pitkäaikaisen kapellimestarimme jäädessä pois tehtävästä, haemme kapellimestaria.
 
Kapellimestarina toimit orkesterin taiteellisena johtajana, suunnittelet ja harjoitat ohjelmistoa, johdat esiintymiset sekä osallistut yhdistyksen hallituksen työskentelyyn.
 
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta puhallinorkesterin johtamisesta. Toivomme sinulla olevan näkemystä harrastajapuhallinorkesterin kehittämisestä, hyvät pedagogiset taidot sekä toimintaa tukevat viestintä- ja kommunikointitaidot.
 
Tehtävä alkaa varsinaisesti 1.2.2023, ennen sitä mahdollisesti kevätkauden ohjelmiston ja toiminnan suunnittelulla yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa. Yhdistyksen sääntöjen mukaan kapellimestari valitaan kalenterivuodeksi kerrallaan, mutta toivomme valmiutta pitkäjänteiseen yhteistyöhön.
 
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 16.10.2022 sähköpostitse osoitteeseen hallitus@espoonpuhallinorkesteri.fi
 
Lisätietoja tehtävästä ja orkesterin toiminnasta antaa Espoon puhallinorkesteriyhdistys ry:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Rautanen, rautanen.jukka@gmail.com, 040-7500603.
 
 

Tilaa orkesteri