Tule mukaan!

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia soittajia!

Välillä haemme myös täsmähakuna tiettyjen instrumenttien taitajia. Ilmoitamme näistä hauista myös Facebook- ja Instagram-sivuillamme.

EPOn soittajia yhdistää halu kehittyä soittoharrastuksessaan. Suurella osalla meistä on useiden vuosien, jopa vuosikymmenten harrastustausta, ja valtaosa meistä on hankkinut soittotaidon perusteet musiikkiopistossa.

Tyypillinen epolainen on harrastuksen pariin uudelleen palaava soittaja: Soitin on saattanut jäädä vuosiksi nurkkaan pölyttymään esimerkiksi töiden ja opintojen vuoksi. Kenties paikkakuntakin on ehtinyt vaihtua siitä, kun viimeksi orkesterissa on päässyt soittamaan. Meille mahtuvat mukaan kaikenikäiset harrastajat. Tällä hetkellä soittajiemme ikähaitari on laaja, 30 vuodesta ylöspäin.

Espoon puhallinorkesteri - soittajat
Espoon puhallinorkesteri - orkesteri esitys ja soittajat

EPOn riveissä pääset halutessasi myös sooloilemaan

Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta orkesterisoitosta ja halua sitoutua yhteiseen harrastukseen. Viikkoharjoitukset pidetään tiistaisin kello 18.30–21.00. Kaudella 2020–2021 harjoituspaikkana on toiminut Kaunialan sairaala Kauniaisissa, kun Espoon Karakalliossa sijaitseva Karatalo on ollut remontissa.

EPOn riveissä pääset halutessasi myös sooloilemaan, sillä konserteissamme solisteina toimivat usein omat jäsenemme. Joukossamme pääset kehittymään oman instrumenttisi parissa, sillä soitettavaa riittää eri tasoisille soittajille eri stemmojen muodossa.

Järjestämme uusille soittajille lyhyen koesoiton.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä puheenjohtajaamme Jukka Rautaseen tai kapellimestariimme Simo Kanervaan.

Tilaa orkesteri